Blaž Veber - Bivši direktor javnega zavoda za turizem KG, sedaj Bled. Še z naše strani.

O Blaž Vebru še nekaj z naših koncev:

Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[November 8, 2022]
💥💥💥Zanimiva so pota denarja.💸💸💸

Komunikacija, komunikacija, komunikacija🙃….iz Turizma je od 2016 odteklo cca 5 miljonov evrov našega denarja😳

Poglejmo jih nekaj po letu 2016😎, po prihodu Blaža.

⚡️Nika Sušnik, bivša punca Blaža je prejela 32.710 € v samo zadnjih dveh letih! Za Turizem naj bi spisala tudi po 10 pogodb mesečno, po več ur svetovala in pregledala več drugih pogodb. Račune je pridno pisala tudi medtem ko je bila na porodniškem dopustu. Naj samo omenimo, da imamo na občini redno zaposlene pravnike…🧐

⚡️Tina Zupan Veber-(grafika Zupan), Blaževa sestrična. Koliko nalepk in koliko papirja je natisnila? Verjetno gre za hišico iz papirja, ki se sesuva sama vase😳 prejela je preko 190.000 €.

⚡️Matjaž Podlipnik, zaposlen na javnem zavodu za polni delovni čas. Poleg polnega delovnega časa, mu je uspelo preko svojega s.p. od Turizma iztisniti še 108.968,73 €.

💥To je le vrh alpske ledene gore, ki pa že sam znese preko 330.000 €. Skupaj s starim znancem M.K. se bližamo 600.000€😳😳Kaj vse bi mladi dobili za ta denar! Od Blaža le obljube in laži😉

💥💥💥Za dolino mu ni mar, samo da v žepe mu gre dnar.

Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[September 27, 2023]
Pozdravljene bralke, bralci in tudi vsi tisti, ki si želite, da ne bi obstajali. Vse kar smo zapisali do danes drži. Kot dokaz prilagamo prvi kamenček v mozaik post alpske pravljice. Tokrat glede drobljenja javnih naročil in posledično oškodovanja proračuna. Kazen so prigarali določeni, plačali smo jo vsi!


Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[November 25, 2022]
💥💥💥Občina Kranjska Gora, raj za klientelizem in nepotizem.
Na občini imamo zaposlene tri kvalificirane pravnike in redno in kvalitetno pogodbeno pisarno.

V zadnjih šestih letih, to je prav od trenutka, ko je na drugo najpomembnejšo funkcijo, za županom občine, stopil ‘‘brezmadežni’’ Blaž, se je nepotizem razmnožil, (hčere, zeti, bivše punce, prijatelji, “male” sestrične) novi in novi odvetniki, redni pogodbenik pa brez dela in to kljub izplačilu po pogodbi vsak mesec. To morda ne bi bilo tako narobe, vendar brez razpisov, mimo zakonov, brez konkurenčnih ponudb, drobljenje naročil in z astronomskimi zneski.

⚡️Kaj je zanimivo, v eni odvetniški družbi, ki je od občine prejela vrtoglave zneske, je zaposlena hči visoke občinske funkcionarke, v drugi odvetniški družbi pa je zaposlen zet visoke občinske funkcionarke.

Ena odvetniška pisarna je izstavila za 280.000 € računov, druga pa za 57.000 €. 😳

Grozno, pogodbenika so plačevali redno, dela mu namerno niso dajali, da so ga le imeli “naši”, po bistveno višjih tarifah.

Poglejte obe pisarni na spletu, v eni je zaposlena Ajda, v drugi Matic. Ajda se je še pred meseci pisala enako kot visoka občinska funkcionarka, na O.

💥Glede na število odvetniških pisarn in podizvajalcev, ki v zadnjih dveh mandatih delajo za našo občino včasih dobimo občutek, da nismo manjša občina ampak mesto New York.

💥💥💥Ker se delo podvaja, saj imamo pogodbenika z redno mesečno postavko, dosegamo nove višave. Že preko 1.300.000€ evrov našega denarja.

💥Za dolino mu ni mar, samo da v žepe mu gre dnar. Na pravi poti?!

P.S. Eno so žalitve, drugo je resnica. Vse tole je drugo. Če resnica žali, potem…

Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[November 14, 2022]
💥Blaž Veber je včeraj postregel z odprtim pismom občankam in občanom in zopet skočil na glavo v prazen bazen. Kljub obljubam, da bo pojasnil svoje finančne malverzacije v Turizmu, nam je postregel samo z leporečjem brez repa in glave, ter tako kot vedno veliko govoril in malo povedal, navrgel cel kup neresnic in jih podprl z nekaj lažmi.

Dragi Blaž, 10x izrečena laž tudi na vaši listi ne postane resnica😉

⚡️Slogan se glasi ‘‘obljuba dela dolg’’.

Morda ima v mislih kakšne dolgove, za katere nima pojasnil.

Na vrh ledene gore nima pojasnil, upamo na pojasnila pri spustu v jedro že jutri. 😉

P.S. Ko se alpski svetnik M.K. izgubi v alpski megli, še lastne dokumente imenuje za neresnice😊. Slika v prilogi.

Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[November 11, 2022]
(💥💥💣💣💥💥 Vrh alpske ledene gore, na... - Zgornjesavski pretresi) ·

💥💥💣💣💥💥 Vrh alpske ledene gore, na poti do miljona.

Umazano, a Blaž je še vedno ponosen, da je sodeloval zadnjih osem let, ogromno naredil in se trudil z izjemno ekipo. Veliko za svoj žep?

💥Volk dlako menja, narave nikoli! Poglejmo pravi obraz.

⚡️Klapa Javšnik. Pompozni filmski festival. Predvajali so nekaj filmov, kot jih zna vsak osnovnošolec. Zakaj jih na Turizmu zaposleni niso sami???🧐 Verjetno zato, ker brez izvajalca ne bi mogel praznit proračuna! Festival je PROPADEL, vendar Blaž za naprej vse ve in vse zna🤣. Preko 90.000€ za nekaj predvajanih filmov. Plačeval jim je avansno, kar zakon javnim zavodom strogo prepoveduje. Je Blaž zakonska izjema in kaj delajo nadzorniki?

⚡️Ekstrem d.o.o., Simon Rožnik s.p. in Polona Rožnik s.p…

Organizacija dogodkov za Turizem. Od leta 2016 so skupaj prejeli 215.000 €.😳😳😳Zakon zahteva javni razpis za izvajalca nad 19.999+DDV. Ekstrem d.o.o., direktor Simon Rožnik iz s.p. in Polona Rožnik s.p., so v enem dnevu Turizmu skupaj izstavili za 52.000€ računov. Verjetno gre za drobljenje javnih naročil, nezakonito in pravi Blažev obraz. Nadzorniki?

⚡️Skoraj smo pozabili na Blaža Lavtižarja, alpskega svetnika iz obeh mandatov, ki je iz proračuna izmaknil cca 85.000€ za zvezde in hiške. Za nagrado so ga iz 8. mesta dali na 3. mesto na alpski listi😳

⚡️Ne pozabimo tudi na Eno in Mateja iz ekipe Forward, (240.000€), ki sta prestopila iz alpske liste na drugo.

💥“SKUPAJ” so na pravi poti dosegli vrtoglavo številko 1.000.000,00 to je miljon evrov našega denarja.

💥💥💥Vse za mlade, vse za občane. Besede so nekaj, dejanja katastrofa😢

🌈Tudi tisti ki mižijo, bi lahko spregledali.

💥💥💥 Že šest let za naš denar: Ansambel Blaž in alpski biseri. Za dolino jim ni mar, samo da v žepe jim gre dnar.

Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[November 3, 2022]
💥💥💥V agenciji Forw… je v obdobju poplave računov Turizmu delala alpska svetnica 2014-2022. Turizmu je izdajala vse vrste računov, večina digitalnih storitev😂, med njimi so tudi usposabljali ‘‘turistične občinarje’’.

Morda so jih usposobili, kako biti alpska svetnica in izstavljati zanimive račune občini?🧐 Ali pa kako biti alpski svetnik in izdelovati pregrešno drage hiške in zvezde za občino? (85.000)😳

Gre za svetnico, kandidatko za županjo, ki je samo prijavljena v naši občini, v resnici biva v občini Radovljica, kar je še eno zavajanje in laž ljudem in ni osamljen primer.

⚡️Alpski kvartet: Blaž&Blaž in Matej&1😉

💥💥💥Volk dlako menja, narave nikoli!

Vir: Facebook skupina: Zgornjesavski pretresi
[November 2, 2022]
💥💣💥Sprehodimo se po poti 240.000 evrov.

Vodja alpske kampanje v letih 2014 in 2018, varovanec vodilnega in tesen osebni prijatelj ‘‘prvega turista’’ (M.K.). Naredil je grafično podobo za Turizem, FB stran, spletno stran in posnel nekaj kratkih predstavitvenih video vsebin, izračun prepuščamo…

💥Podjetje/agencija izstavlja javnemu zavodu Turizem gore računov za zelo divje storitve🧐🙃

Kdo vodi Turizem?🤔 Kdo vodi privat agencijo?🤔 Oba sta na (različnih) listah 2022.

Kvazi novi obrazi s prekrasno zgodovino. Iz nas se delajo norce, še včeraj pa po klobaso globoko v zas’ko!

⚡️Iz Turizma je od leta 2016 izparelo cca 5 miljonov evrov, to je npr. izgradnja petih vrtcov za otroke.

💥💥💥Skupaj na pravi poti, kjer ‘‘ribarimo’’ zase.

…se nadaljuje😎

1 všeček

Nezaslišano in to sredi belega dne počnejo, kje so organi pregona.