Direktorica občinske uprave - Vesna Šajatovič Okršlar in Matic

Vir

V PRIMEŽU REŽIMA ZARADI LASTNEGA PREMOŽENJA

V vednost in ukrepanje!

-------------- Posredovano sporočilo --------------

Od: Matic Fortic matic.v.fortic@gmail.com

Datum: 29. avgust 2015 12:04

Zadeva: Za gospoda Ostruha: odgovor na Vaš odgovor

Za: dtrs@dt-rs.si, odtkr@dt-rs.si

Gospod Ostruh, Vaš odgovor na mojo pritožbo za krajo stanovanja na Aljaževi 30 v Ljubljani, krajo denarja iz mojega bančnega računa in seveda glede drugih prav tako vsem očitnih in pravočasno prijavljenih kaznivih dejanj, ki jih je storila Vesna Okršlar (prava in resnična kriminalka, koristolovka in zkoriščevalka!!!), me je presenetil in GLOBOKO razočaral. Upal sem, da bo oseba na tako odgovornem položaju, kot ste vi, imela malo več spoštovanja do zakonov, Ustave RS in najosnovnejših moralnih standardov.

Ker pa sem moral spremeniti mišljenje in pač sprejeti ŽALOSTNO dejstvo, da tudi od državnega tožilstva ne morem pričakovati, da se zakoni in moralni standardi spoštujejo in da je država v položaju popolne kontrole kriminalne mreže pod vodstvom zloglasne zločinke Vesne Okršlar, ki spretno uporablja metode izsiljevanja in podkupovanja, da drži slovenski pravosodni sistem v popolni kontroli in tako uspešno krade in goljufa, ter si s tem nabira lepo količino tako nepremičnin kot tudi ostalih sredstev.

Dejstvo je, da nam je po mojih študijah zgodovine, vzelo kot skupnosti 6 generacij, ko smo prišli iz najbolj kulturno in moralno napredne dežele v popolno nasprotno moralno in pravno DEFORMACIJO in da nam bo vzelo isti čas, da to moralno in pravno bolezen iztrebimo iz našega sistema.

Do tega rezultata pa na noben način ne bomo prišli, če ne bomo poskušali izkoreniniti vsak najmanjši poskus korumpirani preteklosti, da se vrne nazaj v bivšo kontrolo.

Kot bivšemu študentu prava mi nikakor ni jasno kako se lahko na položaju DRŽAVNEGA TOŽILSTVA pojasni kraja in prevara ter ponarejanje podpisov storjeno od legalne osebe-odvetnika, ki je bilo spremenjeno v NEKAZNIVO DEJANJE (!!!) zavajanja stranke. Kako je torej možno, da je Vesni Okršlar dovoljeno prav vse?? Kdo je v resnici ona, da lahko krade, goljufa… povsem nekaznovano ?

Če v razumnem roku ne bom dobil pozitivnega odgovora, da se je zoper Vesno Okršlar začelo sistematično ukrepati, bom pač primoran iskati odgovor na mednarodnih ustanovah, ki skrbijo, da se v deželah članicah EU in ZN te stvari ne dovolijo osebam, ki bi po vseh moralnih in pravnih načelih morali imeti višje moralne in legalne standarde.

Če vas gospod Boris Ostruh to moti, mi prosim v najkrajšem roku odgovorite na način, ki bo pravno opravičen, v nasprotnem primeru, pa mi boste morali dovoliti, da verjamem in na pristojnih mestih to tudi povem, da ima tudi Vas Vesna Okršlar na obsežnem seznamu svojih podložnikov.

S spoštovanjem,

Matic Vane Bilić Tufekčić

PS: vsekakor pa se je treba zavedati, da višja državna tožilka MM Jerajeva svojega dela ni opravila ne pošteno, ne zakonito in še najmanj strokovno. Tudi pravne teorije glede tatvin ne pozna (takoimenovana aprehenzijska teorija). Tudi to bo povedano na številnih pristojnih mestih.

Vir

MATICA ŠE KAR MUČIJO …

Od nejga smo prejeli tole pismo naslovljeno na UNICREDIT BANK, kakor sledi:

Spoštovani!

Zahtevam, da uredite vse potrebno, da se odstrani blokada , ki je nastala zaradi izvržbe davčne uprave Republike Slovenije na mojem računu! Sredstev, je kot sem danes preveril v poslovni enoti Kranj dovolj in zadevo zahtevam, da uredite že jutri in naj me o vsem obvesti vodja poslovne enote Unicredit Banke v Kranju, tako kot sem se dogovoril z gospodom Danilom Lombarjem.

Zahtevam tudi, da se plača SPL Ljubljana (upravnik) iz mojih razpoložljivih sredstev, ki jih je na računu dovolj, kot sem pač danes izvedel tako od referentke kot tudi od gospoda Danila Lombarja.

Nedopustno bi namreč bilo, da bi jaz trpel določene nezaželjene pravne in finančne posledice, zaradi površnosti in neodgovornosti Unicredit banke, točneje njene poslovne enote v Kranju. 1.11.2015 sem vam poslal namreč jasno elektronsko sporočilo, kaj je potrebno storiti.

Namerno ali nenamerno, ste ga pač ignorirali.

To ni bilo od vas ne korektno in ne pošteno, še najmanj pa poslovno in skladno z filozofijo in percepcijami vaše banke.

Prav tako zahtevam, da mi pravna služba Unicredit banke izroči kopije vse korespondence, ki je prihajala od akterjev meni nasprotne strani (CSD Radovljica, biološki oče Vane Dušan Fortič, Vesna Okršlar Šajatovič, Primož Kozina, uradne osebe sodišča v Radovljici, davčna uprava…). Da to obstaja vem iz spisovne dokumentacije CSD Radovljica in tudi utemeljeno domnevam, da so se določene zadeve odvijale v tajnosti in brez moje vednosti, kar bo seveda predmet sodnega postopka v STRASSBURGHU in bo vskakor tudi prišlo v medije, kakor tudi na centralno upravo Austria Unicredit Bank, kjer že pospešeno odločajo o odpuščanju svojih dosedanjih sodelavcev, kar pa mislim, da jim bo zelo olajšalo njihove odločitve.

Zahtevam ekspresno reagiranje na moje zahteve in seveda obširno pisno poročilo na ta email in naj me jutri ob približno 11 uri obvesti vodja poslovalnice o opravljenih dejavnosti na telefonsko številko, ki smo jo posredovali g. Danilu Lombarju (da ne bo spet kakšne “ZMOTE” 070570083).

Zelo lep pozdrav in s specialnim spoštovanjem!

Matic Vane Bilić Tufekčić z zvesto in pošteno soprogo Bredo Bilić Tufekčić

PS: to obvestilo bo šlo na zelo veliko naslovov tako doma kot v tujini