Javni zavod Turizem Bled - ZDIJZ Vloga 29.9.2023


 1. Dokumenti vezani na dogodek Luka2Bled – Vse pogodbe z vsemi izvajalci/podizvajalci.
 2. Dokumenti vezani na dogodek Luka2Bled – Vsi računi z vsemi izvajalci/podizvajalci.
 3. Dokumenti vezani na dogodek Luka2Bled – Vse ponudbe izbranih in ostalih izvajalcev/podizvajalcev.
 4. Dokumenti, ki bodo obrazložili zakaj ste se odločili za izbrane izvajalce/podizvajalce.
 5. Dokumenti vezani na dogodek Luka2Bled – Sezam vseh , posameznikov, klubov, društev, podjetij krajanov Bleda, ki so poslovno sodelovali na tem dogodku in vse pogodbe sklenjene z njimi in vsi računi- nakazila denarja
 6. Dokumenti vezani na Dogodek Luka2Bled – Dokument iz katerega bo razvidno da je Luka res imel namen se udeležiti prireditve (pogodba) in da se ne gre na načrtno lažno oglaševanje in zavajanje ljudi.
 7. Dokumenti vezani na Dogodek Luka2Bled – Dokument iz katerega bo razvidno zakaj se Luka ni mogel udeležiti prireditve, namreč poškodba ni opravičilo, saj je šlo za poslovni dogodek, ki je bil enkraten a stal veliko, tako da si nikakor nebi smel privoščiti tveganja z poškodbo
 8. Dokumenti vezani na podjetje Ekstrem d.o.o. – Vse pogodbe, ki jih imate na Občini Bled oz. na Zavodu za turizem Bled že podpisane s tem podjetjem do sedaj.
 9. Dokumenti vezani na podjetje Simon Rožnik s.p. – Vse pogodbe, ki jih imate na Občini Bled oz. na Zavodu za turizem Bled že podpisane s tem podjetjem do sedaj.
 10. Dokumenti vezani na podjetje Polona Rožnik s.p. – Vse pogodbe, ki jih imate na Občini Bled oz. na Zavodu za turizem Bled že podpisane s tem podjetjem do sedaj.
 11. Dokumenti vezani na podjetje Forward d.o.o. - Vse pogodbe, ki jih imate na Občini Bled oz. na Zavodu za turizem Bled že podpisane s tem podjetjem do sedaj.