Odvetniške in pravne pisarne, ki jim zaupamo

Pretekli članki in objave

Kdo je Nika Sušnik?

7.Redna seja občinskega sveta Kranjska Gora.
Tomaž Petrovič
Gospa Sušnik? Kaj je gospa počela? Gre se za kar nekaj 10.000€. Obstaja pogodba o sodelovanju. Ni nobenih poročil.

Sodelovanje gospe Nike Sušnik z JZTB lahko spremljate v živo na portalu ERAR.

Vir: Facebook – Zgornjesavski pretresi

⚡️Nika Sušnik, bivša punca Blaža je prejela 32.710 € v samo zadnjih dveh letih! Za Turizem naj bi spisala tudi po 10 pogodb mesečno, po več ur svetovala in pregledala več drugih pogodb. Račune je pridno pisala tudi medtem ko je bila na porodniškem dopustu. Naj samo omenimo, da imamo na občini redno zaposlene pravnike…🧐

Gospa Nika je sodelovanje z JZTB okrepila v letu 2023, in sicer je izdala 4.970,00€ računov. Za kakšne storitve točno gre, nam na JZTB še niso uspeli pojasniti.

Glede na račun, ki ga je podjetje Nika Sušnik s.p. izdalo dne 2.1.2022 za storitve opravljene od 1.12.2021 do 31.12.2021 bode v oči storitev »Vnos podatkov v app Easy Park« v količini 60 ur ter vrednosti 720,00€.

Glede na to da ima pogodbo s podjetjem Easypark sklenjeno Komunala Kranjska Gora, je zanimivo, da storitve vpisovanja podatkov v aplikacijo Easypark za Komunalo Kranjska Gora izvaja zunanji izvajalec Nika Sušnik s.p. preko Turizma Kranjska Gora.

Še sreča, da je prišla gospa Sušnik, saj se bo lahko Medobčinski inšpektorat in redarstvo občin Bled, Bohinj in Železniki posvetil drugim zadevam, in da ne bo potrebna ena dodatna oseba za vpisovanje podatkov v aplikacijo Easypark, saj bo te stroške prevzel kar turizem.


JZTB je v letu 2023 začelo sodelovati z ugledno odvetniško pisarno Potočnik Prebil. Podjetje je v petih letih s turizmom Kranjska Gora in občino Kranjska gora v štirih letih opravilo za 70.597,09€ poslov.

Vir: Facebook – Zgornjesavski pretresi

Kaj je zanimivo, v eni odvetniški družbi, ki je od občine prejela vrtoglave zneske, je zaposlena hči visoke občinske funkcionarke, v drugi odvetniški družbi pa je zaposlen zet visoke občinske funkcionarke.

Ena odvetniška pisarna je izstavila za 280.000 € računov, druga pa za 57.000 €.

Grozno, pogodbenika so plačevali redno, dela mu namerno niso dajali, da so ga le imeli “naši”, po bistveno višjih tarifah.
Poglejte obe pisarni na spletu, v eni je zaposlena Ajda, v drugi Matic. Ajda se je še pred meseci pisala enako kot visoka občinska funkcionarka, na O.

Predvidevamo, da gre za bivšo visoko občinsko funkcionarko na O. v občini Kranjska Gora, ki je sedaj visoka občinska funkcionarka tudi na občini Bled.

Opomba: Pridobljeni podatki iz socialnega omrežja Facebook so nepreverjeni in so lahko neresenični.

Neverjetno in ali bo vse to pregledal KPK?

Nika Sušnik je očitno prekinila sodelovanje s JZTB, kljub temu, da se je Kranjski Gori tako izkazala, da so njen primer obravnavali tudi ob reviziji poslovanja Turizma Kranjska Gora, ki je zdaj romal na KPK.

V sedmih mesecih intenzivnega dela za JZTB je izdala za 8.530,00 EUR računov. Subjekt je zdaj izbrisan iz poslovnega registra Slovenije.

Kdo bo zdaj izvajal pravne storitve za JZTB?

Jao jao Bled bojo čist zasrali​:face_with_symbols_over_mouth::triumph::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

Brez skrbi… za JZTB že dela prej omenjena odvetniška pisarna Potočnik Prebil, kjer naj bi bil po nepreverjenih podatkih zaposlen zet visoke občine funkcionarke na občini Bled. 24.1.2024 je odvetniška pisarna JZTB izdala račun v vrednosti 7.747,00 EUR.