Na Bledu bo potrebno zamenjati tudi Blejce in Blejčane?

Kot smo že pisali v prejšnjih člankih, poteka selitev večine privatnikov, ki so prej delali za občino Kranjska Gora na Bled. Verjetno gre za naključje, ali pa gre morda za kakšno medobčinsko izmenjavo, s katero občani nismo bili seznanjeni.

Že koga skrbi, da bodo zamenjali tudi nas domačine? Ali pa morda grb?

Kako se je na turizmu s podporo občine delalo v Kranjski gori si lahko preberete tukaj (Pošiljka iz Kranjske Gore).

Če imate čas pa lahko pogledate tudi spodnji video, kjer revizorki natančno obrazložita poslovanje zavoda:

Nova pridobitev na Bledu je podjetje Promotiva d.o.o. iz Lesc, katere lastnik je glede na podatke iz portala ERAR pred tem posloval s podjetjem Antolin Grega s.p… S turizmom Kranjska Gora je podjetje v več letih ustvarilo 71.042,78 EUR prihodkov. Podjetje Antolin Grega s.p. je bilo zaprto dne 31. 12. 2020.

ERAR: Erar - Turizem Kranjska Gora (plačnik) ⇶ ANTOLIN GREGA S.P. (prejemnik)

Podjetje Promotiva d.o.o. z enim zaposlenim, katerega lastnik je ista oseba prej omenjenega podjetja, naj bi po novem na Bledu skrbelo za organizacijo dogodkov, ozvočevanje, animacije, promocije, … Kar velik zalogaj za enega zaposlenega, ampak očitno zadeva odlično funkcionira.

Podjetje je v letu 2023 z JZTB ustvarilo 16.818,77 EUR prihodkov. Ker podjetje skrbi tudi za decemberski program, verjetno lahko pričakujemo še kakšen priliv.

ERAR: Erar - Javni zavod Turizem Bled (plačnik) ⇶ PROMOTIVA, d.o.o. (prejemnik)

Se vidimo na jezerski promenadi, kjer nas čaka pester decembrski program. Podprimo novo oblast, da bo lahko tako kot v Kranjski Gori preko turizma poslovala tako, kot se spodobi!

Četudi samo za čas do naslednjih volitev bo škoda nepopravljiva za Bled. Bo vse zapisano in pripravljeno za KPK.